tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kokkailua

Aatulassa oli jälleen soseutus- ja kokkailuilta. Aatulan isännälle valmistui niin kasvissotetta kuin namejakin. 

Tällä kertaa kasvissoseeseen laitettiin kurkkua, jäävuorisalaattia, kiinankaalia, Romaine-salaattia ja valkosipulia. Soseesta tuli kerta kaikkiaan herkullisen vihreää! :)

Ainekset valmiina soseutettavaksi
Ihanan vihreä kasvisose valmis pakastettavaksi

Aatulassa odotetaan kovasti, että kasvissoseen saadaan lisää aineksia. Uskotaan nyt kuitenkin, että hyvää kannattaa odottaa. Rauhallisesti ja perusteellisesti suoritettu eliminaatiodieetti on varmasti parempi ratkaisu kuin hötkyily. :)

Aatulassa kokeiltiin myös jo aiemminkin tehtyä namiohjetta uudella versiolla, possun sisäelinseoksella. Possun sisäelinseos sisältää possun maksaa, munuaista, keuhkoa ja sydäntä ja on valmiiksi soseutetussa muodossa. Sisäelinseosta saa eläinkaupoista pakasteena 500 gramman pötköissä.  Valmista seosta kannattaa soseuttaa nameihin hieman lisää, jotta massasta tulisi mahdollisimman tasainen. Possun sisäelinseoksesta tehty massa myös kannattaa levittää leivinpaperille ainakin noin puolen sentin paksuiseksi levyksi. Tämä helpottaa valmiiden namien pilkkomista. 

Namiainekset: 500 g sisäelinseosta ja 1 kananmuna
Valmiit namit :P
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti