torstai 18. elokuuta 2011

Hengissä ja anteeksi!

Kiitos ihanan Eevan äiskä sai vihdoin aikaiseksi ilmoitella Aatulan väen tilanteesta ja syystä blogihiljaisuuteen. Aatulassa eletään ihanaa aikaa: äiskä on raskaana. Masuasukki on kuitenkin aiheuttanut (mistä äiskä kaikella ilolla kertoo) runsasta pahoinvointia ja väsymystä. Voimia ei yksinkertaisesti ole ollut blogipäivityksiin... suurin ponnistuksin on saatu päivittäiset ruokailut ja askareet hoidetuksi. Pahoinvointi on aiheuttanut myös sen, että Aatu-herran hienostunut tuoksu saa äiskän erittäin pahoinvoivaksi. Tästä syystä äiskä ei ole voinut tehdä mitään Aatun kanssa eikä blogiinkaan ole siten ollut kirjoitettavaa. Käytännössä äiskä ja Aatu ovatkin eläneet koko kesän erillään toisistaan, ja Aatulan miehet ovat saaneet pärjätä keskenään. Hyvin on iskä Aatua hoitanut ja leikittänyt, se on myönnettävä. Jospa äiskän pahoinvointi tästä syksyn mittaan helpottaisi. Aatula pyytää anteeksi ainakin vielä hetken jatkuvaa hiljaisuutta ja lupaa kirjoitella heti, kun äiskän olotila sen paremmin sallii. 

Ihanaa syksyn odotusta! <3

6 kommenttia:

 1. Voi ei, ONNEA ONNEA!! Onpas mukava uutinen! :) Toivottavasti pahoinvointi menee pian ohi ja pystyt vielä nauttimaan raskaudesta kunnolla! Ja onpas ikävää, että Aatun tuoksut tekee pahaa, mutta sekin on ohimenevää. Onneksi Aatulla on ollut osaava varaleikittäjä! :)

  ihanaa syksynodotusta tosiaankin, ja kaikkea hyvää kasvavalle perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eeva! Ja kiitos tosiaan myös aiemmasta kommentistasi. Taisin tarvita pientä herättelyä... ;)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa, ONNEA täältäkin! Olenkin muutamaan kertaan miettinyt mitä Aatulalle kuuluu, ihania uutisiahan nämä oli. Paitsi pahoinvoinnit..

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Aatun kuulumisista sen verran, että vaihteleva kesä on ollut... allergiaa enemmän ja vähemmän. Koitan jaksaa kirjoitella pian enemmän. :)

  VastaaPoista
 5. Miljoonasti onnea!! Minäkin ihmettelin blogihiljaisuutta mutta hyvä syyhän siihen oli ;)

  VastaaPoista
 6. Jos vielä blogeilunne jossain vaiheessa jatkuu, niin täältä löytyisi teille tunnustushaastetta:

  http://sofintassut.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

  VastaaPoista