sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lauantaisauna


Siellähän se isäntä makoilee, ylälauteilla totta kai. :) Herran on aina päästävä muutamaksi minuutiksi ylälauteille saunomaan. Pysyisi Aatu lauteilla pidempääkin, jos annettaisiin... läähätyksen alettua iskä kuitenkin nostaa pienen alas lattialle. Loppuajan Aatu kyyristelee ja mököttää lattialla pyyhkeen päällä. Hah, että osaakin jokaisella eleellä ja ilmeellä viestiä loukkaantumistaan; miksi minä en saa saunoa? <3

Mitenkäs siellä ruudun toisella puolella? Saunovatko muutkin koiruudet?

4 kommenttia:

 1. Voi kyllä meilläkin saunotaan! Tai no, Nella ja Luna vaan saunoo, eikä sitten millään tulisi pois. Väkisin täytyy kantaa pois kun alkaa läähätys. Sofia taas ei sauna kiinnosta, se on enemmänkin pelottava paikka. Milaa kiinnostaa, mutta en ole sitä ajatellut saunomaan opettaa, kun turkistakin tulee kasvamaan niin hitsiläisen pitkä että hankalaa siitä vaan tulisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatullekin sauna on melkeinpä intohimo! Vähän aina huvittaa, kun läähästys alkaa ja ruvetaan hommaamaan poikaa alas lauteilta, niin kummasti aina vielä muutaman minuutin voikin olla taas läähättämättä. Niin ihanaa saunominen Aatun mielestä on. Jo pelkästään sanan sauna sanominen saa hännän heilumaan. :)

   Poista
 2. Nasulla meinaa olla sauna ihan sisätiloissa kun on niin mahtavan talviturkin kasvattanut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ei siinä sitten enää löylyjä tarvita :D

   Poista