torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkaspäivä Aatun tapaan"Kun ulkona paukkuu pakkanen, on paras jäädä sisälle villahuovan väliin lämmittelemään", tuumaa Aatu-herra ja huokaisee syvään. <3

6 kommenttia:

 1. IHANA Aatu <3 ..ja älyttömän hyvä päätös, ei tonne hyiseen ilmaan kannata mennäkään! Ihanaa, että te ootte palanneet piristävillä postauksilla :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun suloinen kuva <3 Meilläkin koirat makailee parasta aikaa takkatulen edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä onnea! Voin vain kuvitella näyn! Itse tulen aina ihan superonnelliseksi, kun näen, että Aatu nauttii elämästä täysin rinnoin; oli sitten kyse metsälenkistä tai rentoutumisesta huovan välissä. :)

   Poista
  2. Kiitos kommentista Rockien blogissa! Haha hassu Aatu kun viihtyy villahuopaan käärittynä :D. Meilläpäin ei edes -20 pakkaset ole aiheuttanut Rockiessa "lämmöntarvetta" - se nukkuukin mieluiten kaukana pattereista ja mistään peitoista viimaisella ikkunalaudalla. On nää westiet vaan niin omia persooniaan kaikki :D

   Poista
  3. Aatusta on tullut oikea sohvaperuna raskauteni myötä. Toisaalta olen ihan todella tyytyväinen siihen, miten hyvin Aatu on sopeutunut muuttuneeseen tilanteeseen. Samalla on kuitenkin huono omatunto siitä, että ei tule liikuttua samalla tavalla pojan kanssa kuin ennen. Mutta pakkasella Aatu kyllä jää mielummin sisälle kuin menee ulos. :) Turkkikaan ei mielestäni ole entisensä; pohjavillaa puuttuu, joten ihmekös tuo.

   Poista