maanantai 2. toukokuuta 2011

Ahmattipossu

Aatulan ahmattipossu-Aatu vetäisi puolikkaan sian sorkan heti aamutuimaan. Äiskä keskittyi niin kovin gradun kirjoittamiseen, että Aatu-poika ehti ahmaista ison osan possun sorkasta yhdeltä istumalta. Normaalisti Aatulla menee kauan saada edes pieni osa sorkkaa syödyksi. Tänään taisi poika olla oikein kunnon iskussa, kun teki sorkasti näin nopeasti selvää. 

Aatu on siis saanut viimeisen kolmen tunnin aikana aamuruoan 150 grammaa ja possun sorkkaa noin 300 grammaa. Nyt poika makaakin masu pullollaan miltei ähkyssä... ahneella on p****nen loppu! :DD

2 kommenttia:

  1. Oivoi, mahtaa Aatun maha olla pinkeenä :D

    Mulla kävi joskus samalla tavalla Halin kanssa.. Keskityin ihan muuhun (VAIKKA annoin Halille ekaa kertaa oikeita lihaisia luita) ja poika veti koko satsin siltä istumalta. Pieni paniikki luun sulamisesta ja suolistojen tukkeutumisesta, mutta sinne suli!

    VastaaPoista
  2. Juu, tarkkaillahan tuota kaveria pitää. Nyt kaikki ainakin näyttää ihan normaalilta... vatsa pulleana vetää sikeitä. :D Jotenkin vaan nauratti, kun Aatu näytti kerrankin siltä, että maha oli täysi. Normaalisti aina kerjäämässä ruokaa. Sorkan syömisen jälkeen kokeilin huvikseen, että maistuisiko maksakarkit. Poika kieltäytyi, mitä ei ole tapahtunut _koskaan_. Hahah, taisi tulla siis maha täyteen!

    VastaaPoista