maanantai 23. toukokuuta 2011

Punkkikarkotteesta

Aatulassa julkaistiin muutama viikko sitten myrkyttömän punkkikarkotteen ohje. Äiskä lupaili tuolloin, että tuloksista kerrotaan myös täällä. Noh, nyt on muutama viikko testailua takana ja punkkeja on ollut todella vähän. Ainoastaan yksi on löytynyt Aatun turkista (sekään ei siis ollut kiinnittynyt). Vaikea sanoa, onko punkittomuus todella tämän mönjän ansiota vaiko puhdas sattuma. Aatulassa ollaan joka tapauksessa iloisia siitä, että herra on saanut viettää punkittomat kaksi viikkoa. :)

4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla että toi on toiminut :) Ronjalla ei ole ollut punkkeja tänä vuonna vielä ollenkaan, onneksi niin ;P

  VastaaPoista
 2. Juu, toivotaan, että punkittomuus todella on karkotteen ansiota eikä sattumaa. Onneksi teilläkin on säästytty punkeilta. :)

  VastaaPoista
 3. en voi uskoa että teillä on siellä niin paljon punkkeja! Meillä niitä yleensä löytyy yksi tai enintään kaksi kesässä... kamalan hankala kiusa varmasti :/ mutta hienoa jos uusi "mönjä" toimii! ;)

  VastaaPoista
 4. Joo, viime kesä oli aivan kamala punkkien suhteen! Toivottavasti tästä kesästä tulee helpompi. Ja tuosta mönjästä vielä... itse uskon enemmän valkosipulin tehoon yksistään kuin tuohon öljyn ja Molkosanin yhteisvoimaan. :)

  VastaaPoista