keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kuinka saada terrieri pois sängyn alta?

Aatulan isäntä tietää, että sängyn alla saa olla rauhassa - sinne ei iskän ja äiskän kädet yllä. Kuinka siis saada terrieri pois sängyn alta? Tässä konstit á la Aatula:

1. Kumarru katsomaan sängyn alle ja kuiskuttele: "Lähdetään ulos!" Jos tämä ei auta...

2. Kutsu ja lirkuttele terrierille: "Tule, tule, tule!" Jos tämä ei auta...

3. Jatka mantraa mutta vaihda äänensävy käskeväksi. Jos tämä ei auta...

4. Juokse päättömästi ympäri sänkyä ja yritä hyödyntää terrierin metsästysviettiä jahdata jalkojasi. Jos tämä ei auta...

5. Yritä saada terrierin kiinnostus sängynalusen ulkopuolista maailmaa kohtaan heräämään hokemalla innostuneella äänensävyllä: "Kuka tulee, kuka tulee?" Jos tämä ei auta...

6. Mene alakertaan ja avaa ulko-ovi, tepastele äänekkäästi sisään ja mörise oudolla äänellä kuin joku vieras tulisi kylään. Jos tämä ei auta...

7. Kutsu terrieriä ruokailemaan. Jos tämä ei auta... 

8. Avaa jääkaapin ovi. Jos tämä ei auta...

9. Ota mitä tahansa ruokaa ja mene sängyn viereen syömään. Jos tämä ei auta...

10. Hae pitkä harjanvarsi, jolla koukata terrieri varovasti pois sängyn alta. Tämä auttaa varmasti! ;)Tällä postauksella Aatula osallistuu koirakuvahaasteeseen.

5 kommenttia:

 1. Meillä ollut monet kerrat sama ongelma :D Vanhemmat koirat tulee jo paremmin, kun on jo oppinut että ei se emäntä luovuta, vaikka kuinka on olevinaan ettei kuule! ;) Sofin kanssa onkin joskus sitten mietittävä miten sen saisi sieltä pois, tutulta kuulostavat kaikki listaamasi keinot! Hauska postaus! :)

  VastaaPoista
 2. :D On sitä muutaman kerran tullut mietittyä, että järjetöntä touhua... varsinkin, jos miettii, miltä touhut ulkopuolisen silmin näyttäisivät! Pilkettä silmäkulmassa saa terrierin kanssa elämisessä kyllä omata! :)

  VastaaPoista
 3. :'D Tähän voisi lisätä kohdan; "miten saada pieni perhoskoira pois postiauton kimpusta, niin ettei posteljooni aja sen ylitse!" 1. Juokse talon takaa, koiran perässä postiauton luokse, huuda ja heiluta käsiä! Jos tämä ei auta... 2. Juokse koiran perässä autoa ympäri ja huuda kovempaa! Näin saat ainakin posteljoonin huomion täydellisesti itseesi ja posteljooni ei uskalla liikkua mihinkään :D (pitää sinua VARMASTI hulluna) 3. Saat koiran kiinni ja voit huokaista! Posteljooni raottaa ikkunaa noin 1,5cm ja sanoo "ai siinä oli koirakin" :'D Voit olla varma, että posti tulee nopeasti laatikkoon ja koira ei jää postikuskin alle ;) kannattaa kokeilla, ken uskaltaa!

  VastaaPoista
 4. :DD Voi Viiviä! Ihmiset on usein sinänsä tyhmiä, kun eivät tajua olla ajamatta, kun koira on auton lähellä (teillä taisi olla kyse enemmänkin siitä, ettei kuski tajunnut asiaa). Itsekin kerran kuskille, joka täysin tiesi koiran olevan auton vieressä, huutaneena ja huitoneena "Älä aja, älä aja!" en voi ymmärtää, mikä siinä on, kun ei ymmärretä pysäyttää autoa. Kyllä se koira jää alle, ei ne osaa varoa kovinkaan usein! Hemmetti!
  Mutta siis saipahan posteljooni kerrankin tuta Papillonin vaikutuksen! Hahhah :)

  VastaaPoista