tiistai 8. maaliskuuta 2011

Terveisiä Turusta

Äiskä jätti Aatulan miesväen kotiin ja lähti viikonlopuksi Turkuun hakemaan oppia westien trimmaukseen ja koirahierontaan.

Äiskä on pitkään karttanut Aatun omatoimista trimmaamista. Pääsyy omatoimisen trimmaamisen karttamiseen on ollut taidon puuttuminen. Turussa kävimme Tiinan opissa, ja johan alkoivat trimmauksen salat hieman raottua äiskällekin. Äiskälle tärkeintä oli saada tuntumaa trimmaamiseen, vaikka harjoittelimme ihan jo muotoiluakin. Jossain vaiheessa kevättä tai alkukesää olisi varmasti hyvä käydä kurssilla uudestaan siten, että Aatukin on mukana. Nyt äiskän sormet jo oikein syyhyävät trimmausvälineiden hankkimiseen ja trimmaamisen harjoittelemiseen. :)

Koirahieronnassa oppia antoi urheilukoirahieroja Satu Teräväinen. Koirahierontakoulutus piti sisällään perushierontaotteet ja koiran eri lihasten vaatimat hierontatavat. Teräväisen opettamat hierontaotteet ja -tavat vaikuttivat hyvin tehokkailta mutta samalla helliltä. Hierontaopetukseen kuului myös koiran venyttelyliikkeiden ohjausta. Harjoituskappaleena hierontakurssilla toimi westie Elviira, joka ainakin tuntui nauttivat jo ihan hierontaharjoittelusta kovasti. Aatulassa tullaankin seuraavien kuukausien aikana harjoittelemaan ahkerasti myös koirahierontaa. 

Turun reissuun kuului myös lemmikkitarvikekauppojen ahkera kiertely. Aatulle löytyikin kotiinviemisiksi kaksi uutta ruoka-alustaa, molemmat muovisia. Aatu sai myös uuden kamman. Tampereen Barffinetistä, jonne kotimatkalle eksyimme, Aatu puolestaan sai uusia ruokia: lampaan mahalaukkua ja villisian kehkoja sekä hirven, peuran ja villisian luita.

Aatulan miesväki oli pärjännyt äiskän reissun ajan hyvin kahdestaan. Iskän mukaan, ja äiskän pieneksi harmiksi, Aatu ei ollut kaivannut äiskään paljoakaan. Jälkikäteen ajatellen Aatu oli iskän mielestä ollut enemmänkin ihmeissään kuin ikävissään yhden laumalaisen puuttuessa joukosta. Aatu oli kuitenkin nukkunut öisin tiiviisti äiskän paikalla äiskän yöpaidan päällä. <3  

Turun tuliaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti