keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ostoslistalla

Aatulan isännällä on vakavia tarvikepuutteita. Mitä kaikkea sitä voikaan pieni terrieriherra tarvita (lue: äiskä himoita Aatulle)! :D

Lemmikkieläintarvikekauppa Jolie Pets myy suloisia luomupehmoleluja, joiden sisus on kierrätettyä puuvillaa. Lisäksi osa pehmolelujen myynnistä lahjoitetaan eläinsuojeluun. Pehmoleluilla on yleensä tapana kestää Aatulan isännän käsittelyssä muutamasta minuutista päivään. Uhanalaiset eläimet -luomueläinlelun kohdalla  pikasuolistus ei, hyväntekeväisyyden ja ekologisuuden ansiosta, todennäköisesti edes äiskää ja iskää harmittaisi.

Aatulle on jo kauan pitänyt ostaa pelastusliivit. Hurtta Lifegard -tuotteet vaikuttavat laadukkailta ja mukavilta käyttää. Aatu tarvitsisi myös uuden huomiohuivin; nykyisen huomioliivin isäntä on nimittäin ilmoittanut epämukavaksi päällä. :)

Äiskän mielestä koirille on yllättävän vaikea löytää kodin muuhun sisustukseen sopivia makuualustoja ja ruokakuppeja. Siperian Timber -makuualusta sopii tyyliltään Aatulaan kuin nenä päähän. Makuualusta on pehmeytensä puolesta varmasti myös isännän mieleen. :) Siperian Timber -makuualustan voi ostaa ainakin täältä. Ruokakulho-ongelma puolestaan korjaantuisi Iittalan Taika-sarjan kulhoilla. Taika-sarjan kulhot ovat  yksinkertaisesti niin kauniit ja kooltaan sopivat, että ne on pakko saada!

Aatu ei koskaan ole pitänyt kaulapantaa. Nyt äiskää on kuitenkin alkanut houkuttaa kaulapantojen maailma. Tarjolla on vaikka kuinka paljon ihania nahkapantoja... minkäköhän sitä valitsisi?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti