perjantai 18. helmikuuta 2011

-32 astetta

Aatulassa herättiin tänään kylmään aamuun. -32 astetta! Ei kuitenkaan saisi valittaa; pakkasaamuthan ovat usein hyvin kauniita. Eikä tämä Aatulan pakkanen vedä vielä edes vertoja pohjoisen pakkasiin. Vaatetta päälle ja varovasti ulkoilemaan!

 Herra Kuurakuono :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Kaunis kuva Aatusta!

    Juu suosittelen kyllä tuollaisen fleecepuvun hankkimista, meidän Sofia se ei haittaa yhtään. Kovimmilla pakkasilla olen jopa laittanut tuon päälle vielä manttelin eikä siltikään ole ollut liian jäykkä koiralle. Alussa Sofi kyllä käveli jalat pöllyinä haalarin kanssa, mutta ei enää kun on tottunut :) MEillä se on ainakin ollut todella hyvä tänä talvena! Ja suosittelen myös kurahaalaria, meillä sitä käytetään sateella ja silloin kun lumi on sellaista että tarttuu paakkuina vatsaan ja jalkoihin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos jälleen! Aatu on komea poika. Onneksi ensi viikolla päästää trimmaukseen niin saadaan Aatun suklaasilmätkin taas esiin. :)

    Kyllä, täytyy ihan hankkia kokopuku Aatullekin. Ja tuo sadehaalari olisi ihan ehdoton. Varsinkin, kun kevät taas tulee ja lumi sulaa saaden kaiken kuravelliksi. Olet varmasti oikeassa, että kokopuvun pitäminen vaatii aikaa tottua mutta ei sen jälkeen haittaa koiraa mitenkään. :)

    VastaaPoista