keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Herrasmies Aatu

Aatulan isäntä sai tänään uuden lookin. :)
Aatu käy trimmattavana 10 viikon välein. Äiskän mielestä väli on hieman liian pitkä. Isäntä pääseekin aina trimmausten välillä todella ruokottomaan kuntoon. Trimmaajasetä on kuitenkin sitä mieltä, että Aatu-pojan karva ei ole tarpeeksi irtoavaa lyhyemmällä trimmausvälillä. Ei auta äiskän kun luottaa ammattilaiseen. Ja mikäs siinä on luottaessa. Eipähän ole trimmaajasetä ainakaan koiran kustannuksella rahan perään ahnehtimassa, kun haluaa trimmata mielummin harvemmin ja oikein kuin useammin ja koiralle epämukavammalla tavalla. :)

Tällainen herrasmies Aatusta jälleen kuoriutui:

Ennen trimmausta

Trimmauksen jälkeen :)

Aatun nappisilmät näkyvät jälleen. <3 Äiskä on muutaman viikon päästä menossa Turkuun saamaan oppia trimmaukseen. Saas nähdä, josko Aatulassa aloitettaisiin sitten omatoiminen trimmaus tai ainakin sen harjoittelu. ;)

2 kommenttia:

  1. Jaahas, teilläkin on nyt parta lyhentynyt! :) Hyvältä näyttää.

    Minäkin olen hiukan itse nyppinyt, mutta kovin vähäiseksi jää, en koskaan jaksa koko koiraa nyppiä, ammattilaiselle ollaan tähän asti viety, mutta saa nähdä jos joskus jaksaisi alkaa oikeen urakoimaan olan takaa ja hoitaa homman itse :) ainakin halvemmalla pääsis, mutta on se nyppiminen melko hermoja raastavaa hommaa :)

    VastaaPoista
  2. Voi hyvin olla, että ainakin alkuun joudutaan edelleen turvautumaan ammattilaisen apuun varsinkin turkin oikean mallin kanssa. Meillä Aatu on aika hyvä filmaamaan, varsinkin äiskää. Tämä voi olla pahin kompastuskivi kotitrimmaamisessa. ;) Itse trimmaamalla tosiaan säästäisi useamman satasen vuodessa ja saisi samalla pidettyä koiran tasaisemmin siistinä. Katsotaan, miten homma edistyy. :)

    VastaaPoista