tiistai 1. helmikuuta 2011

Tervetuloa!

Tervetuloa seuraamaan Aatulan blogia!
Tässä blogissa seurataan westie-herra Aatun elämää. Aatu on puolitoistavuotias suurenmoinen ilopilleri, jonka elämää rytmittävät ruokailuajat ja talon vahtiminen. Myös lököttely, kaikenlainen kyöhnääminen, äiskän ja iskän jallittaminen ja lenkkeily kuuluvat Aatun päivittäisiin askareisiin. Aatulaan Aatu saapui pienen pienenä terrierinpoikasena seitsemän viikon ikäisenä. Äiskä toivoi pitkään, että Aatu ei koskaan kasvaisi isoksi vaan pysyisi iäti äiskän pienenä karvapallona. Toisin kuitenkin kävi, Aatusta on kasvanut iso terrieri. 

Aatu on varsinainen herkuttelija, kuten Aatulan elämänmenoon kuuluukin. Valitettavasti viimeinen puoli vuotta Aatun elämästä on kulunut erinäisten iho-ongelmien ja allergioiden parissa. Kulinaristina Aatu ei kuitenkaan ole pannut pahakseen raakaruokintaan siirtymistä ruokavalion ja allergiaoireiden kuntoon saattamiseksi. Aatulassa Aatu onkin ainoa, joka syö päivittäisen annoksensa kasviksia... mukisematta totta kai. :) 

Aatun saapumisen myötä Aatulan ihmisten elämä on heittänyt todellista häränpyllyä. Westie-herra Aatu on valloittanut ison osan äiskän ja iskän sydämistä, sängystä ja Aatulan kukkapenkeistä. :) Aatulan ihmiset löytävätkin itsensä yhä useammin ihailemassa Aatua nukkumassa, syömässä, leikkimässä tai muuten vain touhuamassa. Sellainen on Aatulan isäntä, oikea sydäntenmurskaaja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti