perjantai 11. helmikuuta 2011

Viikon herkku

Aatula pyrkii piristämään ja monipuolistamaan isännän ruokavaliota tarjoamalla Aatulle viikoittain herkkuaterian. Ei sillä, etteikö Aatun ruokavalio jo muutoinkin täyttäisi vaativimmankin herkkusuun tarpeet; tottahan jokaisella herkuttelupäivä on oltava! :)

Aatu on viimeisen puolen vuoden aikana kärsinyt erinäisistä allergiaoireista. Allergiaoireisiin on haettu apua niin ruokavalion muutoksella kuin allergiatesteilläkin (allergioista ja ruokavaliosta enemmän täällä). Tällä hetkellä Aatulassa harjoitetaan ankaraa eliminaatiodieettiä. Aatulassa ei kuitenkaan unohdeta eliminaatiodieetinkään aikana isännän kulinaristisia taipumuksia; herkuttelusta ei luovuta. Mikäs olisi terrieripojan mielestä herkullisempaa kuin poron kieli kasvissoseen ja tyrnimarjarouheen kera! :)
P.S. Ei ollut poron kieli sellainen hitti, kun äiskä ja iskä olivat toivoneet. Kovin oli epäluuloisen näköinen poika, kun annos lopulta, äiskän kovan värkkäämisen ja valokuvausten jälkeen, saapui kuonon eteen. "Tässä on pakko olla jotain pahaa seassa, antibioottitabletti tai matolääke ainakin", ajatteli isäntä varmaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti