sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Sunnuntaiherkut

Äiskä kuivatti Aatulle uunissa porsaan munuaista ja sydäntäSunnuntain kunniaksi uuniin meni kaksi munuaista ja kaksi sydäntä. Munuais- ja sydänviipaleita kuivatettiin kiertoilmauunissa 70 asteessa kolme ja puoli tuntia. Lopputuloksena rapeita, lisäaineettomia ja makoisia välipalapaloja herran naposteltavaksi. ;)

LISÄYS:
Pakko oli tulla takaisin lisäämään vielä video eilisillan tunnelmista. Aatulassa oli eilen hoidossa 8-viikkoinen skotlanninterrierineiti Saga. Videon kuvanlaatu ei päätä huimaa mutta oikean tunnelman pätkä joka tapauksessa välittää. Videolla siis hyörivät Saga ja Aatu. <3 <3

4 kommenttia:

 1. Awww mikä vauva! Ja ihana Aatu leikki niin varovasti. Kuinkahan kauan nuo herkut kestää hyvänä? Vois itsekin tehdä, kulutus on vaan meillä niiin pientä..

  VastaaPoista
 2. Saga on ihan ylisöpö! <3
  Oikeasti Aatu osoitti todellisen ainoan "lapsen" ja lellipennun elkeitäkin. Saga ei saanut leikkiä Aatun leluilla ja välillä Aatu ärähti pienelle liian kovasti. :( Kaikki meni kuitenkin kokonaisuudessaan hienosti. Aatu antoi pienelle jopa oman luunsa, jota sitten yhdessä nakersivat toinen toisesta päästä. Tästäkin on video, täytyypä ladata se tänne joku kerta. :)

  Pakastan aina kaikki tekemäni herkut, koska pelkään (hysteerisesti :P), että herkkuihin tulee muutoin varastopunkkia, jolle Aatu siis on allerginen. Varastopunkkiallergian takia meillä siis ei osteta näitä kuivattuja (tai muitakaan) herkkuja eläinkaupasta. Pakastimesta sitten aina otan silloin tällöin päiväannoksen herkkuja. En usko, että herkut säilyvät muutoin kovin kauan, pelkäsi varastopunkkia tai ei. :)

  VastaaPoista
 3. No täytyyhän sitä vähän pitää huolta omistaan, ettei pikkuinen omi kaikkia itselleen :D

  Näin mä ajattelinkin, etteivät varmasti kauhean kauaa kestä. Mäkin pakastin ne maksaherkut samantien, mutta hyvä jos näitä rapeita ja kuiviakin herkkuja pystyy pakastamaan! Huippua, mäki laitan vähän sisäelimiä tilaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Ilman muuta omista on huolehdittava! :DD

  Pakastaminen on meillä toiminut. Eikun sisäelimiä tilaukseen ja herkkuja tekemään. :)

  VastaaPoista