lauantai 12. helmikuuta 2011

Kasvissose

Aatulassa on meneillään eliminaatiodieetti (lue lisää täältä ja täältä). Aatu saa proteiininsa tällä hetkellä ainoastaan hirven ja poron lihasta ja sisäelimistä. Kasvissose puolestaan koostuu erilaisista salaateista, kiinankaalista, kurkustakesäkurpitsasta ja valkosipulista. Kasvissose on pyritty eliminaatiodieetin aikana pitämään mahdollisimman neutraalina ja yksinkertaisena. Tällä kertaa mukaan laitettiin kuitenkin myös kuorittuja auringonkukan ja kurpitsan siemeniä.


Ainekset valmiina soseutettavaksi.

Valmis, kauniin vihreä kasvissose.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailusta ja kommentista! Sivusi vaikuttavat oikein kivoilta, jään seuraamaan! :) Mutta tuo kasvissose, seko siis on koiralle?? Suostuuko teidän hauveli syömään tuollaista? Meidän koirat luultavasti nyrpistäisivät vain nenäänsä jos laittaisin ruokakuppiin vain kasviksia :P Raakana kyllä on kiva järsia, mutta en usko että noin soseena :) Vaikka kauniisti oletkin laittanut esille! ;)

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Kiitos sinullekin vierailusta ja kommentista! Jää ihmeessä seurailemaan! :)

    Meillä Aatulla tosiaan eliminaatiodieetti meneillään ja raakaruokinnalla ollaan. Tällä hetkellä sose on vielä hyvin yksipuolista... tavoitteena saada soseeseen vielä hedelmiä, marjoja ja kasviksiakin. Aatu ei saa kasvissosetta yksistään vaan sose laitetaan aina lihan joukkoon. Aatun päivittäinen kasvissoseannos vaihtelee 30-40 g välillä riippuen lihan ja luun määrästä. Aatu tosin syö kasvissosetta ihan siltäänkin, sen verran on kokeiltu. ;) Ennen kastraatiota Aatu oli todella nirso ruoan suhteen. Aina oli oltava jotain ekstraherkkua ruoan sekaan. Kastraatio on tainnut tosiaan tuoda pojalle sudennälän, kun pelkkä kasviskin maistuu. ;)

    VastaaPoista